Гаф на денот, Трајко Славески: Затоа сум сигурен дека ќе победиме на 11 октомври.
А бре Трајко, на 11 октомври 1941 ВМРО-вци се криеле под јорган планина.
Нема да победите ни на 11 октомври, а ни на 17 октомври 2021!