Вмровци го постираат Сафет, патем. Сега е нивен проблем.
Еве не знам како Мицкоски ќе му објаснува на членството зошто кандидирал човек кој го поздрави Преспански, промената на името и за вмровци велеше дека се луѓе ,,кои не вклучуваат мозок”.

ФБ статус на Јорданка Ивановска-Јоци