Само ,,патриотиве” си славеле непречено Велигден.
Нит пријави имаат, нит бутур.
Исто и оној советникон на Наќо, кој, во полициски час се рашетавал, па кога го запрела контрола, советников со дерење го пратил полицаецот во станица. Како смее полицаец да застанува кабинетски советници на Наќо⁉️
Отприлика ова се случува кога пак ќе му се даде МВР на ВМРО.

ФБ статус на Јорданка Ивановска-Јоци