Мицкоски: Викенд без ДДВ, тоа го ветивте пред изборите и тоа мора да го испорачате!
Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ нема да поддржи законско решение каде што ќе имаме викенд без ДДВ помеѓу 10 и 12 октомври.

Сеуште актуелниот претседателот на ВМРО-ДПМНЕ со своите конфузни изјави продолжува да ја бранува јавноста.

Еднаш ќе бара нешто, откако ќе биде исполнето, потоа за истото тоа ќе слушнеме сосема спротивен став од него. Човекот не знае кај тера.

Со ваквата неконзистентност во неговите барања и изјави, Мицкоски се однесува како опозиционер кој знае само да критикува, ништо друго.