Христијан Мицкоски, познат бунтовник кој цела пандемија ја помина во кршење на анти-корона мерките, не престанува да ја шокира јавноста со своите постапки?!

Досега од лидерот на опозицијата видовме ама баш сè, ама не и да се ракува со десетици луѓе, за потоа со истите ракавици да го фати лебот и да го стави во уста!

После ова, излишно е да зборуваме за тоа дали соодветно ја носел маската или држел растојание! Човеков е опасност во движење каде и да се појави?!

Видеото е преземено од социјалната мрежа Твитер, од профилот Сомнителен.