ВМРО-ДПМНЕ: „Згрозени сме од Данела“, „неспособната Данела“, „лудата Данела“, „Скопје празнично како Кабул под Талибанците“…
Е, сега, погледнете го видеово од лани, како Мицика ја фали „мајка Данела“ и бара да се заокружи број 82!