Јанушев: Заев за пусти пари го предаде својот народ.

Имам информација од терен дека тој ист народ, за кој Јанушев вели дека “Заев за пари го продаде народот, не им отвараат врати, ги бркаат вмроовци од својот куќен праг.

ВМРО-ДПМНЕ е пуштен “од врата до врата”, граѓаните ги бркаат, не сакаат да ги слушнат и видат. Толку околу нивната исфорсирана пропаганда. Ги бркаат како неискрени, нерелевантни, ги бркаат како штеточини. Тоа се моите информации од терен. Сепак нашиот народ и граѓани препознаваат што е добро, а што е лошо.
#НаПравПат

Фејсбук статус на Ненад Јовановиќ