Втор директор што си поднесува оставка по назначувањето од Арсовска. Филип Пасху од Градски Паркинг си замина после 10 денови. Него бесплатен јавен превоз кога ? Јас ќе ви кажам – кога врбата ќе роди грозје, а и тоа може да се случи, ама Данела да реализира ветеното НЕ!
Твит на „БатеШефе“