На денешен ден во 2019 година, во екот на кампањата за претседателски избори, на социјалните мрежи се појави хит видео посветено на кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска-Давкова.

Погледнете и сами колку вмровска женска креативност и драма е вложено во ова ремек-дело. Прашањето кое нè мачи е ако вакви досега невидени, уникатни ритуали се правеле во 2019 година, какви ли сè идеи би можеле да им паднат на памет на овие женски глави за некоја следна кампања?!