КОМЕДИЈАНТОТ ЈАНУШЕВ ЈА ОДИГРА НАЈСМЕШНАТА УЛОГА НА ПАРТИСКИ ШУТ!

После континуираниот неколку годишен говор на омраза и поделби ја повика на помош власта да ги заќути тие кои повикуваат на осуда на 12 годишното мафијашко владеење на груевузмот и на сторителите на криминалот меѓу кои е и комедијантот!

Настапот на комедијатот Јанушев не е осуда туку е грозен говор на омараза кон СДСМ, ЗАЕВ И ДЕМОКРАТСКАТА ЈАВНОСТ!

И ОД КОМЕДИЈАНТОТ ЈАНУШЕВ ДА Е, МНОГУ Е!

ФБ реакција на Тито Беличанец