Петре Шилегов е дефинитивен победник!
Скопјани нема да го прифатат ова увалување на бугарски државјанин, кој што во исто време е Почесен Конзул на Орбан ДА ИМ ГО ВОДИ СКОПЈЕ!
Не ја обвинувам Данела за пасошот да се разбереме, ја обвинувам зошто молчела и криела!
Чесно беше да си каже пред да се кандидира.
Но ова е НЕДОЗВОЛИВО!
ЦРВЕН КАРТОН ЗА ДАНЕЛА!