Мислам дека сега ќе ме разберете дека Зоран Заев за мене е ЛИДЕРИШТЕ!
Гледајте ја емисијата Само Вистина на Канал 5 и како се држат лекции за економија и држава.
Затоа за мене Заев е Бр.1, па има празни места на кои пак е Зоран Заев. Потоа се споменати неколку лојални и чесни професионалци… Потоа пак има празни места кои повторно се пополнети со Зоран Заев, затоа што нема друг достоен за тој дел од МОЈАТА ТАБЕЛА НА ВРЕДНУВАЊЕ.
Е потоа, па од месец број 10 се некои други, кои сум ги споменал за атар на Заев оти он ги цени, а истите допрва треба да учат и да го почитуваат Зоран Заев. Бидејки ако не беше Заев, денеска истите ќе беа анонимуси, ФАКТ.

Затоа останувам на ставот:
… Бр 1 – Заев
… празни места кои се пополнети со Заев
… истакнати професионалци, заслужни и лојални на Заев
… пак празни места кои се пополнети со Зоран Заев

А после место број 10, некои онака останати, што забораваат дека би биле НУЛА да не беше Зоран Заев.

ФБ статус на Ване Цветанов