ЕУ вели треба одговорност, меѓу другото и за случаите поврзани со прислушкуваните разговори. ЕУ вели нацрт Законот за јавно обвинителство е добар, донесете го.

Оттука:

Кој е ЗА гласа за правна и европска држава!

Кој е ПРОТИВ гласа за криминал, а против правна и европска држава!

Твитер статус на Никола Димитров