• Гордана Силјановска-Давкова од ДПМНЕ, е претседателка на Нашата Држава;
• Христијан Мицкоски, исто така од ДПМНЕ, е мандатар за состав на Влада на држава со две недефинирани имиња, од кои едното е за домашна, а другото за надворешна употреба;
• Африм Гаши од ВЛЕН, е претседател на Собранието на Република Северна Македонија;
• Весна Бендевска од ЗНАМ, е потпретседателка на Собранието на РС Македонија.
ДПМНЕ, ВЛЕН и ЗНАМ се коалициони партнери кои ќе работат за доброто на граѓаните на државата… за чие име сеуште немаат постигнато консензус.
Ко овде не полуди, тај није нормалан!
ФБ став на Зоран Милошески