Јанушев за својата сопартијка: Таа на к*р ми се качи више. Ако ја видам наредниот пат ќе и дадам еден бокс у фаца!
Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова ако не се лажам вчера имавте пост со Рашела Мизрахи и велите ќе се бороте против нападите на жените и за женските права. Како ќе се изборите против насилникот во вашите редови? Ќе се оградите од него? Или ќе се правите дека не сте го слушнале и овој разговор?
Круме Смилков