И самиот Бујар не е без “заслуги” што, долго време, служејќи му на Груевски, овој ден го чекаме 15 години. Дали “утрешната одлука ќе ги промени животите на секој поединец и секое семејство”, или ќе чекаме уште други 15 години тоа да се случи, нема да зависи од ЕУ, туку исклучиво од нас, истакна Џевдет Хајредини.

Извор: Цивил Медиа