Институциите на системот да реагираат. Затоа што утре недај боже некоја будала може да се убеди дека со пиштол се’ се решава, па ќе земе и рокне некого. Ова не се схоластички игри, овие луѓе треба да се казнат бидејќи поттикнуваат насилство, пизма и омраза. Боже, какви манијаци!

ФБ статус на Ненад Јовановиќ