Никола Димитров беше пристоен и артикулиран кај Васко Попетрески. Еднаш реков, ќе речам уште еднаш: овој човек е светска марка. Владата на Заев одбра вистински човек за западниот курс на нашата држава.

Маглата, како што ја нарекува Димитров опозицијата, а тоа многу јасно се исчитува од разговорот: се коплетно изгубени случаи и во контекстот и во времето.

Со Никола и Зоран, ние сме на вистинскиот пат. Алал вера, му симнувам капа на овој човек. Дури, ако смеам на таков начин да кажам: сакам луѓе кои знаат да се насмевнат додека зборуваат за важни теми кои живот значат. Браво, тоа е правиот дух!

ФБ статус на Ненад Јовановиќ