ПРВИТЕ ИЛИ СЛЕПИТЕ ,,КУЧИЊА” СЕ ФРЛААТ ВО ВОДА или ДВОЈНИТЕ СТАНДАРДИ НА МИЦКОВСКИ

Што порачува Мицкоски? – ,,Оставете ја Мизрахи нека сонува, нека создава привид дека нашата партија се бори за исправање на неправдата, ние од тоа ќе си собираме изборни поени, а ќе си гласаме за закони за Република Северна Македонија, под тоа име ќе си седиме во Европската народна партија, бидејќи ни таму не можеме да го смениме името, а камоли да го поништиме Преспанскиот договор…… Немаме против Мизрахи да даде заклетва пред Уставот на Република Северна Македонија, да влегува во МТСП на Северна Македонија и да добива плата од таму, но немаме против и ако направи малку ѓурултија со таблата со името Република Македонија”.
Нема поилустративна лекција за сите што решиле своите професионални капацитети да ги стават на услуга на ЛИДЕРОТ кој негува двојни стандарди.
ФБ статус на Јове Кекеновски