-Со реакција на мојата прес конференција се јави шефот на Христијан Мицкоски.

Овој човек заедно со Мицкоски почитувани граѓани ве труеше.

Овој лик заедно со Мицкоски се обидоа да ја блокираат покачувањето на минималната плата.

Овој лик заедно со Мицкоски пробаа да го блокираат покачувањето на пензиите.

Овој лик заедно со Мицкоски прават секакви обиди да не се донесе законот за ЈО.
Овој лик заедно со Мицкоски и целата криминална банда на дпмне, мора да сносат и ќе сносат одговорност за се што уништија во државата, напиша Костадин Костадинов на својот ФБ профил.