Мицкоски и вмро-дпмне најавуваат дека ќе изградат пат, кој веќе е во крајна фаза на реализација од страна на ЈПДП.

Колку треба да си аполитичен, да не знаеш основни податоци за патиштата што ги нудиш.
Не ме чуди веќе како сте ставиле бандера на сред автопат.

ФБ статус на Костадин Костадинов