Да сумираме:
– Се појави бугарско државјанство на Данела
– ВМРО демантираше
– Данела нешто одоколу, но, не рече отсечно не
– Се појави бугарска лична карта на Данела
– Данела отиде во “патриотска” фаза, ги обвинуваше СДСМ дека се предавници
– Бугарски портал прави “млаа грешка” и вели нема Данела на списокот
– Инфомакс пренесува, мала еуфорија кај приврзаниците на Данела / ВМРО
– Македонски портали загризуваат на фејкот, еуфоријата кај приврзаниците на Данела / ВМРО оди во небо
– Конечно ја приметуваат “грешката” кај бугарскиот медиум
– Македонските портали ја повлекуваат веста, ја признаваат грешката
– Еуфоријата исчезнува
– Да ве потсетам дека ВМРО демантираше
– Свесни сме дека од почеток знаеле за државјанството на Данела
– Сигурно и Данела била свесна за цело време додека барала државјанство и лична карта. Не верувам дека тој дел од сеќавањето и се избришал
– Вака изгледа голема лага
– Скопјани не заслужуваат вака безобразно да бидат лажени
– Скопјани во недела ќе изберат градоначалник

ФБ статус на Васко Лазаревски