Христијан Мицкоски има авторитет и кредибилитет…
Вчера на протест побара ПРАВДА и веднаш денес на обвинителна клупа седнаа Трајко Вељановски, Миле Јанакиески, Спиро Ристовски и Владимир Атанасовски…

Исто така, Апелациониот суд ја одби жалбата од екс-претседателот на Кривичниот суд, Владимир Панчевски и тој е сега правосилно осуден за мобинг…

Правдата почна да доаѓа…
Му се слуша гласот на Мицкоски, да не се лажеме!:)
ФБ статус на Ацо Лукароски