Лицемерие до бескрај. Еден ден “загрижен” претседател на партија, друг ден скриен “боемчија”. Кога е искрен Мицкоски? Пак ќе биде отсјај?

ФБ статус на Славјанка Петровска, доп.зам. министер за внатрешни работи