Данела и Бил Клинтон
Бил Клинтон не беше сменет заради тоа што го правел со Моника Левински туку затоа што лажеше дека не го правел тоа.
Така и Данела. Таа не заслужува подршка за градоночалник, не затоа што имала бугарско државјанство и што се чуствува можеби како Бугарка, тука затоа што лаже дека нема бугарско државјанство.
Лаже дека е независен кандидат за градоначалник.
Лаже дека е супер менаџер со успеси како никој во Европа, а не понудила еден единствен доказ за тоа која компанија или кој бизнис во животот до сега успешно го изменаџирала.
И затоа некој што така бесрамно лаже, бега од ТВ дуели со својот противкандидат, и се чуствува како Среќко Шоиќ изненѓено ии увреѓено.
Таков кандидат не заслужува ничија подршка.
Таа е нашиот Среќко Шоиќ во сукња.
ФБ статус на Ѓорѓи Спасов