Телохранител на Мицковски натепал полицаец.
Што се чудите?
Тоа е само доказ дека ВМРО ДПМНЕ ја зема веќе правдата во свои раце и ќе ја дели по улици.
Ќе има правда, мир и тишина, а не како до сега.

ФБ став на Ѓорѓи Спасов