Трајко Славевски го брани Трамп.
Тој ги обвинува американците за мешање во нашите внатрешни работи и вели: На истиот начин како што тие “демократот” Трамп го обвинуваат за можно загрозување на демократијата така и овде против нас од ВМРО водат таква грда пропаганда”.
И бара од американците да престанете со таква грда пропаганда бидејќи веројатно ќе си имале проблем со македонскиот народ откако тие ќе станеле власт во земјава;)
Реакција на Ѓорѓе Спасов