Овие два изминати дена ги отвараат очите ширум отворени за 8-ми мај,
ужас наспроти нормалност‼️
🔘Вмро во општина Ѓорче Петров ќе гради две хемиски фабрики и ќе ги труе ѓорчевци, ќе гради висококатници и ќе го загуши цело Ѓорче
🔘Обезбедување на Мицковски тепа полицајци кои вршат рација за дрога

ФБ став на Мартин Костовски