Каде плови овој брод на ВМРО-ДПМНЕ?!
Во момент кога треба да ги разгледуваме и гласаме точките за поддршка на граѓаните во оваа КОВИД пандемија, пратениците на оппозицијата без грам чувство ја напуштија салата.
Се извинувам почитувани граѓани што имаме болни пратеници, за жал дел и хоспотализирани и не сме во можност да ги изгласаме точките.
Погледнето го видеото!

ФБ статус на Костадин Костадинов