Пропагандата против ЕУ перспективите на Република Северна Македонија, почна да ги монополизира дебатните емисии, време е за наградна игра: кој е поголем дпмнеовец. За водата што ја пијат во емисија, ја газат иднината на следните генерации. Но, ова не им дава право на некој да калкулираат, пазарат, ќутат…

ФБ став на Јани Макрадули