Сите патишта водат кон Бихаќка и Заев, истакна заменик министерот за надворешни работи, Андреј Жерновски.

„Кога ќе се прочитаат Уставот, законите и изборните резултати, вистината е само една- сите патишта водат кон Бихаќка и Заев.
Се’ друго е приказна за големи деца и мали политичари“, посочи Жерновски.