1 слика, 1 000 зборови!

Колку за илустрација, “Белата палата” = штаб на најбогатата партија во Европа, ВМРО-ДПМНЕ, наспроти зградата на Инфективна клиника во Скопје.

Се гледа кој во што инвестирал, има разлика нели?!