“Осиромашена е од криминалот кој го воспоставивте вие заедно со сваровски е*еното судство што сеуште ви дозволува да ни солите памет бедници едни. Немате ма*иња барем еднаш да се дистанцирате од криминалот на ФАМИЛИЈАТА на ПОБЕГУЉАТА, сеуште му слугувате а имате лице да солите памет и делите лекции. Народот е крив што сеуште ве трпи Мизерии едни.” – коментира граѓанин на фејсбук по реакцијата од ВМРО-ДПМНЕ во која обвинија дека според нив, Македонија осиромашувала и се празнела заради неспособноста на СДСМ.

“Овие од палатата на срамот нека кажат колку се богати и кога се збогатија?” – прашува друг граѓанин.

“Вратете ги прво украдените пари, после солете памет” – е другиот коментар.