Како што ја започна кампањата, така и ја завршува!

Во висок стил, со непочитување на ниту една мерка, со групирање, неносење опрема секаде каде за тоа имаше прилика! На фотографијава дури се забележува и прогрес, за сликање со гушкање ставил маска!

И тоа од позиција технички министер за внатрешни работи?!