Илија Димовски (изјава во четврток):
„Еве, ви кажувам сега дека во март Македонија нема да добие датум!“

Антонио Милошоски (изјава во петок):
„Да си знаете дека за нас во март нема да има датум за преговори!“

Емануел Макрон (изјава во сабота):
„Во март ќе дадам зелено светло за датум за отпочнување преговори!“

— — —

Ги неќе карта, па то ти е!:)

Фејсбук статус на Ацо Лукароски