„Размислуваме на тоа да потенцираме многу голем акцент“?!?

Во меѓувреме Дурловски се потсмева на своите опоненти на социјалните мрежи, ама не доаѓа на дебати?!

Одличен кандидат да снима спотови и да чита она што му е напишано, во живо подобро уста да не отвора?!