Сафет Бишевац на ТВ24 – ,,Новото ВМРО нема врска со она на Груевски”.
Божееее, човеков 
Имало – ,,,Ново ВМРО”. Не бе, цуци, истото е. Дада Јоци се увери.

Да, затоа кадрите на Груевски ги гледаме на сите страни во техничка Влада. Од советници, началници до шофери.

Ох, Сафетојно. Јасен си ко бел ден, цуци, кај си затерал ти.

Јоци