Добро, овој Тимчо, грујовиот заменик министер за инф.општество и екс гдомовец, чул дека задолжен за гранични премини е нивен Наќо? Кој, патем, никаде го нема во оваа ,,корона” ситуација.
ТимCho, сакаше да кажеш дека Наќо задоцнил? А, шо прави, сте го прашале у партија?
Малиов свесен е дека како партија се дел од Влада, со министер за внатрешни, а не неми набљудувачи на ситуација?

ФБ статус на Јорданка  Ивановска-Јоци