Влатко Ѓорчев следен пат нека си земе пелена во дуел со Јагода Шахпаска.
Пошто за неа е бебе кое гуга – ,,гу гууууу”.
Негов цитат – ,,Вакво иселување немало никогаш досега”.
Шахпаска му вади стенограм во студио, од негов собраниски говор од 2015, каде изјавил дека ,,тоа е тренд во цела Европа”.

За греота. Се прашувам типусов, цел живот на наш грб, дали и вмровците веќе го слушаат со неговите ултра досадни мелодрами: ,,завршува времето на пљачкосување”.
Не, стварно, Ѓорчев, али заврши времето на Груевски, да.

ФБ статус на Јорданка Ивановска-Јоци