Како претседател на ДПМНЕ, парите наменети за донации за партијата Грујо ги зел за себе и со нив, преку оф-шор фирма регистрирана во Белизе, за 1.5 милиони евра си купил:
• земјиште од 11.000 квадратни метри на Водно;
• два стана од 57 и 38 квадрати во Скопје;
• градежна парцела од 2.729 метри во центарот на Скопје;
• две градежни парцели во Крушево во вредност од 800.000 евра.
Драги вмровчиња, немојте да заборавите денеска да уплатите не по една, ами по две партиски членарини, оти Груо за „багатела“ пикирал уште два плаца – едниот во Будим, другиот во Пешта!
ФБ статус на Зоран Милошески