Партијата на “гасни комори за шиптари”, партијата на “ноќта на долгите ножеви”, партијата на “десосоросоизацијата” и општо партијата со долга историја на тешка ксенофобија и шовинизам обвинува други дека ширеле анти-семитски пораки. What a time to be alive.