Мицкоски не аплаудира. Само тој не аплаудира. Добро, веројатно не е до толку глупав да не може да исчита: Мицко ќе се врати на факултет, а ВМРО-ДПМНЕ после избори останува во опозиција – и ќе се реформира. Длабоко и темелно. Со нови дечки и девојки.

Велам, ако не е до толку глупав, ама се повторувам.

Ненад Јовановиќ