Македонското претседателство со ОБСЕ е светла точка генерално во историјата на македонската дипломатија и факторизацијата на нашата држава.
Спротивно мислат (многу) луѓе кои не знаат што значи тоа претседавање со ОБСЕ и му пишуваат на Османи кој тоа му дал право на него да оди во Киев.
Па ОБСЕ!
ФБ статус на Мартин Каровски