Ова Гога е, Гога-јога – прашаа на Твитер откако осамнаа билборди со екстремно фотошопирани фотографии од претседателската кандидатка на ВМВРО-ДПМНЕ!
Следеа низа иронични коментари. Можеби е теолку убава бидјеќи практикува јога?
Разбирам лажење во политиката, ама овие од ВМРО ја претераа, гласи еден „твит“ на платформата X.