Ова ,,Рекет” стана толку досадно, да само Геројна може да го направи хипер забавно. Да извади некоја ланска кошула од Боки, од свој плакар, ко материјален клучен доказ дека претходно истата ја носела Рада за полуматура во диско ,,Метропол”, цирка 1985.

Јорданка Ивановска -Јоци