Во 2012 со полиција избркаа пратеници од Собрание. Во 2014 си останаа сами во Собрание, нѐ работеа ко бавча. Во 2017 со licence to kill упаднаа во Собрание да тепаат и да утепаат пратеници.

Вие мислевте дека ова е најлошиот состав на Собрание? Па не е ова литературен клуб другови и другарице.

Каков народ такви пратеници.

ФБ статус на Видана Бошкова Мицевска