Пандов брат, разбирам дека на Орце му треба човек у партија на висока па макар и фиктивна позиција, ама не ти иде со работава. Со Мерцедес идеш на протести за поскапена струја, водиш патриотски институт а не знаеш кој е Карев. Боље ти беше кога се пишуваше независен аналитичар.

Твит на „Sha“