Секна ќешарецот, време е да се изедат меѓусебно. Јанко Јади Бурек: И Никола Груевски прифати промена на името, тоа лично ми го кажа, вели граѓанин на твитер потпишан како Илузиониста.

Јанко Илковски во неговата емисија каде гостин му беше Петар Богојески откри дека Груевски иако, како што рече, тврдел дека не доаѓа предвид промена на името, во приватен разговор му признал дека имало предлози, доаѓале решенија и дури било прифатено компромисно име, Горна Македонија или Скопје, но Грција не прифаќала.