Да ги мкнеш по автобуси по стотици километри каде ретко може да се почитуваат протоколи за настан во кој демек се засекиравте за осудените а ги наместивте луѓето да го јадат додека главниот си го прчи во Будимпешта,при тоа да велиш Венко е крив владата е неспособна не може да се справи со кризава а ти постојано допринесуваш со протести таа да се продлабочува,а сакаш да бидеш алтернатива и да дојдеш на власт?
Како?
Со што заслужувате да ве гласа народ и пак да бидете власт?
Не дека СДСМ се мои и се сјајни далеку од тоа,ама со вакво ваше однесување ќе си ја сањате власта да ми верувате.
И пак од утре пред министерство за здравство протестирајте Венко е крив уста ве заболела.
Кире Киркиновски