Дали Мицкоски и неговата партија со денешниот срамен протест за слобода на насилниците, си забетонираа нови четири години опозиција?!

Свесен ли е лидерот на ВМРО-ДПМНЕ што бара и каква порака праќа до граѓаните и меѓународниот фактор?